Vacatures

Voor onze talrijke werven en projecten zijn wij steeds op zoek naar ervaren metsers, torenkraanbestuurders, bekisters, ...

Geïnteresseerd?
Contacteer ons op tel. 051 20 26 03 of via info@deruyckbouw.beManagement Assistent (m/v)

Taken:
Deze functie is een gevarieerde, administratieve functie met als taken o.a.: veiligheidsdossiers administratief opstellen, het aanvragen van prijzen, het controleren van de facturatie en het plaatsen van bestellingen voor het nodige materiaal. Kortom, je volgt alles administratief op tot bij de oplevering. Bovendien functioneer je als tweedelijns aanspreekpunt voor binnenkomende telefoons. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder en verlicht bovendien naargelang jouw kennis en ervaring zijn takenpakket.

Profiel:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met oog voor detail. Je gaat steeds nauwkeurig te werk en kan goed overweg met de courante computerprogramma’s. Bovendien ben je communicatief ingesteld en ben je een echte teamplayer. Je hebt een grote interesse in de bouwsector.

Aanbod:
Naast een vaste job binnen een standvastige firma ontvang je bovenop het aantrekkelijk loon ook extralegale voordelen, waaronder een firmawagen.

Geïnteresseerd?
Bekijk de vacature